top of page
Camilla_Blachmann_Profilfoto_beskåret_.

Camilla Blachmanns skaberkraft er både unik, ydmyg og dragende. Det er i København og i sit nyligt etablerede galleri og værksted i Norditalien, i den lille magiske perle bjergbyen Ceriana, at kunsten præges og forløses. Det er oplagt at beskrive Camilla Blachmanns værker som en forening af et skarpt grafisk farveblik, en mestring af det lyslevende, og på én og samme tid en drømmende, aktuel og ornamentisk, billedskabelse.

- Camilla Blachmann

 Om at finde den røde tråd.Olie  på lærr
 Om at være tilstede i mig.Olie på lærre
_Om_ham_og_hans.Olie_på_lærred.100x70cm.
 Om tilhør og ophør.Olie  på lærred.100x
_Om_at_skabe_flow.Olie_på_lærred.100x140
 Om tilhør og ophør.Olie  på lærred.100x
 Om at svæve væk her.Olie på lærred.100x
 Om der hvor drømme bor.Olie på lærred.1
_Om_udsving_og_opsving.Olie_på_lærred.10

Ikke mange billedkunstnere evner denne empatiske glidende inddragelse af kulisser fra livets gang og overgange. Hendes mål er bl.a. at mestre kontrasten i lys og mørke, kontrasten i livet. Hun bruger ofte metaforer fra  forskellige kulturer og civilisationer -  det skaber en rytme, der minder om den større mening – men også om storhed og til tider ensomhed.

 

I sit virke som kunstner bidrager Camilla Blachmann, uden forbehold, og med en ekstrem professionel åbenhed også til kunstneriske processer i samfundets kultur- og læringsinstitutioner. For hende er relationer og omverden en væsentlig del af hendes inspiration. 

bottom of page